فراخوان مشارکت در مگاپروژه تولید بذر هیبرید گیاهان دارویی و معطر

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران (تهران مرکزی، علوم و تحقیقات، یادگار امام شهر ری، ورامین، ملارد و فیروزکوه) و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برای اجرای پروژه ی تحقیقاتی و تولیدی “بذور هیبرید و مرغوب گیاهان دارویی استراتژیک”، نیاز به مشارکت مادی و یا سرمایه گذاری (مطابق با قوانین نظام جمهوری اسلامی و ضوابط دانشگاه) دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات جلسه حضوری یا آنلاین توسط مجریان و همکاران طرح برای ارائه ی B.P و مشخصات فنی طرح و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات ارزنده علاقه مندان به مشارکت، ترتیب داده خواهد شد.

فراخوان جذب پژوهشگر دوره پسا دکتری

فراخوان جذب پژوهشگر دوره پسا دکتری (Post Doc) در رشته گیاهان دارویی و معطر

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس زیر نظر دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی استاد پایه ۲۳ (منتخب ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان از سوی دانشگاه استنفورد سال ۲۰۲۰) و متخصص گیاهان دارویی و معطر در نظر دارد برای اجرای پروژه های تحقیقاتی در زمینه تولید بذور هیبرید گیاهان دارویی و معطر و استاندارد سازی فرآورده های طبیعی از بین واجدین شرایط، پژوهشگر دوره پسا دکتری را جذب نماید.

از علاقه مندان خواهشمندیم فرم زیر را تکمیل نموده و به ایمیل [email protected] ارسال نمایند.

راه اندازی سومین مرکز واکسیناسیون شهر قدس در دانشگاه آزاد واحد شهر قدس

باسلام و عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان آقا امام حسین علیه السلام؛ ضمن تقدیر از همکاران محترم در راه اندازی مرکز واکسیناسیون، در راستای فرامین مقام معظم رهبری در تسریع واکسیناسیون و به دلیل فقط وجود دو مرکز واکسیناسیون شهرستان قدس با جمعیت بیش از ۴۰۰ هزار نفر برای اثر گذاری اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان، با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران و تمجید ایشان از این مرکز به عنوان یکی از مراکز عالی واکسیناسیون در تهران، ان شاءالله از شنبه سومین مرکز واکسیناسیون شهرقدس برای عموم مردم راه اندازی خواهد شد. همکاران محترمی که تاکنون موفق با واکسیناسیون نشدند می توانند واحد شهرقدس را به عنوان محل واکسینه خود انتخاب کنند.

با تشکر مجدد؛ قاسمی پیربلوطی